قضاوت با شما :

آمار مطالب

کل مطالب : 473
کل نظرات : 9

آمار کاربران

افراد آنلاین : 1
تعداد اعضا : 46

کاربران آنلاین


آمار بازدید

بازدید امروز : 3
باردید دیروز : 0
بازدید هفته : 10
بازدید ماه : 151
بازدید سال : 2723
بازدید کلی : 13345

آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 3
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 10
بازدید ماه : 151
بازدید کل : 13345
تعداد مطالب : 473
تعداد نظرات : 9
تعداد آنلاین : 1

تبلیغات
<-Text2->
نویسنده : مهدی امیرجانی مروی
تاریخ : چهار شنبه 16 ارديبهشت 1394
نظرات
وزیر بهداشت:قبول دارم حقوق پرستاران منصفانه نیست

تا پول ندهند، تعرفه‌های پرستاری اجرا نمی‌شود

۱۳۹۴/۰۲/۱۵ - ۱۷:۰۲ - کد خبر: 146784
تا پول ندهند، تعرفه‌های پرستاری اجرا نمی‌شود

سلامت نیوز: وزیر بهداشت گفت:‌ قبول دارم حقوق پرستاران منصفانه نیست، قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری را تا مجلس پول ندهد، نمی‌توانیم اجرا کنیم. کمبود پرستار را می‌خواستیم با جذب ۱۶ هزار پرستار شرکتی جبران کنیم اما استقبال نکردند.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از فارس، سیدحسن هاشمی در نشست خبری در حاشیه برگزاری مراسم ملی نقد دولت یازدهم در حوزه سلامت گفت: رسانه‌ باید به طرح تحول سلامت کمک کنند چون نوپا است و باید مشکلات مردم در این حوزه کاهش یابد و امیدواریم حمایت مجلس از این طرح ادامه یابد و شاهد این باشیم با تقویت بیمه‌ها و تأمین منابع پایدار بتوانیم سایر حلقه‌های این زنجیره را در بخش بهداشت، درمان، آموزش و پژوهش به مرحله اجرا درآوریم.

وی در مورد اینکه به درمان بیش از بهداشت توجه می‌شود، افزود: بارها گفته‌ام اگر یک ریال اعتبار یا یک پرسنل بهداشت در جای دیگری به کار گرفته شود شرعاً اشکال دارد. بالاخره این مهاجرت از بخش بهداشت به درمان وجود داشته ولی این طور نیست که در سال گذشته به بهداشت توجه‌مان کم بوده باشد البته اعتبارات بهداشت را به تدریج دریافت کردیم و مشکلات مردم در حوزه درمان آن قدر سنگین بود که پرداختن به آن را آغاز کردیم.

هاشمی در پاسخ به سؤال خبرنگار فارس در رابطه با انتقادهای وارده به گام سوم طرح تحول سلامت و افزایش تعرفه‌های درمانی گفت: گام سوم از قدم‌های مهمی بود که مراقبت‌ از جامعه پزشکی و مردم را در پی داشت روی این بسته هیچ تبلیغی نکردیم اما وقت زیادی را گرفته و دریافت‌های خارج از مصوبه قانونی وجود داشت و آن طور که دولت هدف‌گذاری کرده بود میسر نمی‌شد مگر اینکه تعرفه‌ها واقعی شود.

وزیر بهداشت گفت:‌ در این مسیر حرکت کرده‌ایم البته 3 تا 5 سال زمان لازم است تا برنامه‌هایمان به خوبی پیش برود باید جامعه پزشکی همراهی کنند و دولت هم بی‌توجه نباشد و مانند گذشته که تعرفه‌ها را سرکوب می‌کرد رفتار نکند.

وی گفت: هم‌اکنون دریافت تعرفه غیر مصوب در شهرستان‌ها وجود ندارد و در تهران در حال کنترل است و امسال با نظام پزشکی برنامه داریم تا آن را کنترل کنیم اما اگر واقع‌بین نباشیم شدنی نیست.

هاشمی افزود: برخی‌ها بی‌انصافی کردند و تمام خدمات ما را به نوعی خواستند قلمداد کنند که برای حمایت از صنف بوده و خواسته‌ایم پول را به عده‌ای خاص بدهیم و هزینه دولت را افزایش داده‌ایم در حالی که این گونه نبوده است.

وزیر بهداشت ادامه داد: برای پزشکان عمومی و مناطق محروم حقوق‌شان را از یک میلیون و 400 به 5 میلیون و 700 تومان رسانده‌ایم و برای پزشکان مناطق مرزی پرداخت 12 میلیونی هم داریم با این وجود فقط توانسته‌ایم 2 هزار پزشک را جذب کنیم.

وی افزود: بیمه‌ها، دولت و مجلس چشم‌شان را برای دریافت غیرقانونی روی هم گذاشتند و مردم بیش از بیمه‌ها پرداختند. مثلاً در مورد عمل لوزه قبلاً حدود 18 هزار تومان به جراح می‌دادند که 3برابر شد اما در تلویزیون گفتند 300 برابر؛ یا برای زایمان طبیعی 29 هزار به پزشک می‌دادند که به 100 هزار تومان رسید که گفتند دریافت‌‌ها را 360 برابر کردند.

وزیر بهداشت گفت: طوری این اخبار منعکس شد که منصفانه نبود و باید خوشحالی مردم را ببینیم که خدمات خوبی می‌گیرند به طور کلی هزار میلیارد تومان برای گام سوم هزینه کردیم تا 10 هزار میلیارد تومان مردم هزینه نکنند.

* یکسان‌سازی بیمه‌های پایه به معنی بازگشت بیمه به وزارت بهداشت نیست

هاشمی همچنین گفت: باید یک بیمه به عنوان پایه وجود داشته باشد و سیاست‌گذاری آن با محوریت وزارت بهداشت باشد. این در حالی است که پاشنه آشیل طرح تحول سلامت بیمه‌ها و رفتارها آنها هستند.

وی افزود: باید آنچه در سیاست‌های ابلاغی رهبر در رابطه با بیمه‌ها آمده اجرا شود و وزارت بهداشت در توزیع منابع محوریت باشد. بنابراین یکسان‌سازی پایه بیمه به معنی بازگشت بیمه‌ها به وزارت بهداشت نیست وزارت بهداشت در مورد هزینه کردن اعتبارات مسئول باشد و دفترچه‌های بیمه توانمندتر شوند.

* بیشترین مشکل در خود ما پزشکان است

وزیر بهداشت در پاسخ به این سؤال که منتقدان اصلی طرح تحول سلامت جامعه پزشکی است، گفت:‌ پزشکان، پرستاران و پیراپزشکان خوشحالند چون می‌بینند که مردم خوشحالند بنابراین همه باید همراه باشند اما انتظار تحسین از همه را نباید داشته باشیم.

وی گفت: بیشترین مشکل در خودمان است ادعاهایی می‌شود که صحت ندارد و حرف‌های تریبون‌پسندی زده می‌شود که با هر انگیزه‌ای که باشد نتیجه‌اش به نفع مردم نیست.

* ضریب اشغال تخت 90 درصدی شده است

هاشمی همچنین در مورد کمبود نیرو و تجهیزات ادامه داد: با کمبود نیروی زیادی مواجه‌ایم دولت و مجلس اجازه استخدام نداده است حتی در یک بیمارستان در فارس ضریب اشغال از 45 به 90 درصد افزایش یافته است و کمبودها بیشتر آشکار می‌شود.

وی گفت: برنامه امسال خرید خدمت شرکتی است تا در قالب پرستار و نیروی خدماتی بتوانیم استخدام انجام دهیم.

هاشمی گفت: مراکزی وجود دارد که به ازای 14 تخت یک پرستار بیشتر نیست در حالی که باید 3 تا 4 نفر باشند یکسال منتظر شدیم که مجوز بگیریم در قالب شرکتی مجوز 16 هزار پرستار را دادند اما به دلیل رفتارهای ناپسند برخی شرکت‌ها فقط 4 هزار نفر جذب شد.

وزیر بهداشت افزود: بنابراین در قالب شرکت هیأت امنای ارزی وزارت بهداشت که ثبت شده کمبود نیرو را رفع خواهیم کرد همچنین 10 هزار نیروی بهیار آموزش لازم را دریافت کرده است.

* اجرای تعرفه‌های پرستاری منوط به تأمین پول است

وی همچنین گفت:‌ برای خدمات پرستاری و تعرفه‌گذاری آنها که حدود 200 نوع پوشش جدید می‌شود به شورای عالی بیمه برده شده که در بخش دولتی خواهد بود اما حتماً باید پول باشد تا اجرا شود.

هاشمی افزود: 2 هزار میلیارد تومان پول می‌خواهد که علی‌رغم سیاسی‌کاری‌هایی که به نفع پرستاران نیست تا پولش تأمین نشود اجرا شدنی نیست.

وزیر بهداشت گفت:‌ تحقق قانون برنامه چهارم و پنجم توسعه کمتر از 30 درصد بوده است وقتی برنامه‌ای نوشته می‌شود باید پولش را هم داد ما قبول داریم که دریافت پرستاران منصفانه نیست.

* کارانه پرستاران از اول مهر 3 برابر افزایش می‌یابد

وی افزود: با این وجود پرداخت معوقه پرستاران را به‌روز کردیم در حالی که 5 هزار و 500 میلیارد تومان بدهی داشتیم و 70 درصد کارانه آنها را از اول مهر افزایش دادیم.

هاشمی گفت: می‌دانیم که باز طلبکار هستند و به آنها حق می‌دهیم و از اول مهرماه نیز کارانه‌های آنها 3 برابر افزایش می‌یابد اما این پول‌ها که 28 درصد از درآمد پزشکان می‌شود به عنوان کارانه بین این گروه‌ها توزیع خواهد شد.

وزیر بهداشت ادامه داد: برای پرسنل ما خیلی کوتاهی شده و به دنبال آن هستیم که نسبت دریافتی بین گروه‌های غیر پزشک و پزشکان که اکنون 5 تا 6 برابر است را کاهش دهیم.

* نقد وزیر بهداشت از عملکرد خود

وی بیان داشت: اگر قبل از آغاز به کار آمادگی و شناختم به اندازه امروز بود کار را بهتر می‌توانستیم آغاز کنیم و بهتر می‌شد اداره کرد.

هاشمی افزود: در یک سال و نیمی که گذشته شاید می‌توانستیم در تقویت روابط بین بخشی بیشتر مؤثر باشیم اما گرفتار اموری شدیم. البته فکر می‌کنم هدف‌گذاری مناسبی انجام داده‌ایم و در مورد طرح تحول سلامت حمایت بیمه‌ها و پایدار شدن منابع از مسائلی است که همچنان مبهم است و اگر محقق نشود اعتماد مردم سلب می‌شود.

* یکپارچه شدن شبکه بهداشتی در استان تهران

وزیر بهداشت گفت:‌ یکپارچه شدن شبکه بهداشتی در تهران به معنی بازگشت و ادغام دوباره برخی از اختیارات وزارت بهداشت به آموزش عالی نیست. قبول دارم که باید فرصت نقد را بدهیم اما معتقدم دانشگاه‌های تهران باید در میسر دانش حرکت کنند و وظیفه خدمات بهداشتی و رسیدگی به مشکلات مردم زیر نظر معاون بهداشتی یا وزیر برای هماهنگی بیشتر سه دانشگاه باشند. این دانشگاه‌ها در این صورت می‌توانند به مسائل علمی خود بپردازند.

* کمبود 70 هزار تخت بیمارستانی

وی همچنین در مورد ازدحام جمعیت بیماران در بخش دولتی ادامه داد: در صورتی که ضریب اشغال برخی از تخت‌ها به ویژه تخت‌های ویژه و ICU بیش از 85 درصد باشد می‌توانند از بخش خصوصی خرید کنند.

هاشمی گفت: مشکل کمبود تخت جدی است و بعید می‌دانم دولت سالانه با جایگزینی تخت فرسوده بتواند بیش از 2 هزار تخت را اضافه کند در حالی که کمبودها بیش از 70 هزار تخت است و سال‌ها زمان می‌برد.

* کاهش 10 درصد سزارین و 2 درصدی مرگ مادر و نوزاد

وزیر بهداشت همچنین در مورد اجرای برنامه ترویج زایمان طبیعی گفت: در یک سال گذشته با اجرای این برنامه در سراسر کشور و رایگان شدن آن در بیمارستان‌های دولتی میزان سزارین 5.7 درصد بود و در مقایسه با سال‌های گذشته 10 درصد کاهش یافته است.

وی افزود: شاخص مرگ مادر و نوزاد نیز 2 درصد کاهش یافته است.

هاشمی گفت: فارغ‌التحصیلان ما بیشتر آموزش سزارین دیده بودند و تصور می‌شود که آمار بیش از اینها شود امیدواریم این مشکل جدی که ترویج سزارین بوده یا به دلیل تمایل مردم یا تشویق پزشک بوده رفع شود و در طول این سالیان برای اولین‌بار آمار سزارین کاهش یافته است.


سلامت نیوزتا پول ندهند، تعرفه‌های پرستاری اجرا نمی‌شود

 

                                                          *************

اعتراض جامعه پرستاري نسبت به سخنان وزيربهداشت

وزیر بهداشت پرستاران را تندرو و زورگو خطاب کرد!

۱۳۹۴/۰۲/۱۶ - ۱۵:۰۷ - کد خبر: 146914
وزیر بهداشت پرستاران را تندرو و زورگو خطاب کرد!

سلامت نیوز: سخنان وزيربهداشت در روز جهاني ماما اعتراض جامعه پرستاري را برانگيخت.

به گزارش سلامت نیوز، روزنامه جهان اقتصاد نوشت: مراسم روز جهاني ماما با حضور وزير بهداشت صبح روز يکشنبه در محل وزارت بهداشت برگزار شد.

وزيربهداشت در مراسم روز جهاني ماما که صبح يکشنبه در محل وزارت بهداشت برگزار شد، ضمن تقدير از جامعه مامايي کشور گفت: اي کاش در گروه پرستاري نيز رفتارهايي شبيه آنچه در گروه مامايي رخ مي‌دهد را شاهد بوديم وآنها قضيه را سياسي نمي‌کردند و کار از مسير عقلانيت پيش مي‌رفت تا فشار، زيرا تجربه نشان داده است که افراد تندرو و زورگو هيچ‌وقت به نتيجه نمي‌رسند. خوشحاليم که کارها در گروه مامايي به خوبي پيش مي‌رود.

اين سخنان وزير بهداشت کافي بود تا بار ديگر اعتراض جامعه پرستاري را برانگيزد.

محمد شريفي مقدم دبيرکل خانه پرستار، گفت: از روز يکشنبه که وزيربهداشت چنين سخناني را در مورد جامعه پرستاري کشور بيان کرده است سيل عظيمي از پرستاران اعتراض خود را نسبت به سخنان ايشان به خانه پرستار اعلام کردند.

وي ضمن ابراز تاسف از سخنان وزيربهداشت گفت: جامعه پرستاري بسيار نجيبانه و مظلومانه مطالبات خود را پيگيري مي کند و جاي تعجب است که ايشان اين گروه مظلوم را تندرو و زورگو خطاب کرد و حتي اذعان نمود که جامعه پرستاري مطالبات خود را رنگ و بوي سياسي داده است!

شريفيي مقدم با اشاره به اينکه منظور ايشان از زورگو کيست؟ افزود: اگر نگاهي به برنامه هاي صداوسيما بيندازيد مشخص مي شود که زورگو چه کسي است.

دبيرکل خانه پرستار ادامه داد: شبکه هاي تلويزيوني صداو سيما به اجبار تنها اخبار مثبت از وزارت بهداشت را منعکس کنند و حتي برنامه تلويزيوني نبض که کمي چالشي بود تذکرات فراواني گرفت. در واقع وزيربهداشت پاي منتقدين را از رسانه ملي کوتاه کرده است.

وي اظهار کرد: جامعه پرستاري مطالبات قانوني دارد و آن هم اجراي قانون تعرفه گذاري،کاهش اختلاف در پرداخت ها و رفع تبعيض است.

دبيرکل خانه پرستار گفت: ما پرستاران در ابتدا مطالبات خود را در قالب نامه بيان کرديم ، حتي بنده دو نامه همراه با 45 هزار امضاي الکترونيکي به ريس جمهور ارسال کردم.

 

شريفيي مقدم با اشاره به اينکه منظور ايشان از زورگو کيست؟ افزود: اگر نگاهي به برنامه هاي صداوسيما بيندازيد مشخص مي شود که زورگو چه کسي است.



شريفي مقدم افزود: اما متاسفانه ايشان در اين مدت چه گامهايي در راستاي مطالبات پرستاران برداشته است؟ حتي در برخي موارد انکار ،سرپوش و فرافکني هايي نيز از طرف وزارت بهداشت مشاهده شده است.

وي ادامه داد:وزيربهداشت در سخنان خود جامعه پرستاري را تلويحاً فاقد عقلانيت دانسته است که اين نيز توهيني بزرگ به اين قشر فرهيخته و مظلوم است.

دبيرکل خانه پرستار در پايان گفت:ما جامعه پرستاري نسبت به اظهارت وزيربهداشت بي تفاوت نخواهيم بود و اعتراض خود ا اعلام مي داريم.

به دنبال اين اعتراضات، وزيربهداشت روز سه شنبه همزمان با يکسالگي طرح تحول سلامت و در حاشيه همايش نقد عملکرد دولت در حوزه سلامت دردرباره گلايه هاي سازمان نظام پرستاري و سرنوشت تعرفه گذاري خدمات پرستاري گفت: صرف نظر از نظرات کارشناسي درباره مصوبه مجلس، تعرفه گذاري خدمات مراقبت از منزل، مراقبت از بيماران در بخش خصوصي و در مجموع 200 و چندقلم از اين خدمات را به شوراي عالي بيمه پيشنهاد داده ايم و اميدواريم سريعتر تصويب شود. اما اجراي تعرفه گذاري خدمات پرستاري در بخش دولتي بيش از 200 ميليارد تومان پول مي‌خواهد، البته بخش عمده اي از مسايلي که در حوزه پرستاري عنوان مي‌کنند، سياسي است، واقعي نيست و اين امر به هيچ وجه به نفع پرستاران نيست.

وي ادامه داد: تا پول مورد لزوم فراهم نباشد نمي‌توانيم اين قانون را اجرا کنيم. اين به معني معطل ماندن قانون توسط مجري نيست اما در مجموع وقتي قانوني نوشته مي‌شود بايد پول اجراي آن نيز فراهم شود. مسلم آن است که دريافتي پرستاران منصفانه نيست و اين موضوع از گذشته ها ادامه يافته است. در اين دولت پرداخت‌هاي معوق پرستاران به روز شد به طوري که دانشگاه‌ها حداقل تا بهمن ماه 93 را تسويه کرده اند و برخي نيز تا پايان اسفند تسويه شده است. اين اقدامات در شرايطي است که ما 5500 ميليارد تومان بدهي داشتيم.

وزير بهداشت ادامه داد: از اول مهرماه 93 کارانه هاي پرستاران 1.7 برابر اضافه شد که البته به صورت علي الحساب بوده و تصور آن است که اين کارانه‌ها بين 2 تا 3 برابر شود، اما مي‌بينيد که باز هم از ما طلبکارند.

هاشمي تاکيد کرد: البته اين پرداخت‌ها به منزله افزايش حقوق نيست، چراکه گاهي ساير کارمندان دولت را تحريک مي‌کنند که درآمد پرسنل وزارت بهداشت افزايش يافته است. اين مبالغ از درآمد بخش پزشکي و بيمارستان ميان گروه‌هاي پزشکي و غيرپزشکي توزيع مي‌شود. در مجموع اين گفته صحيح است که دريافتي پرسنل وزارت بهداشت پايين است به طوري که ما در اين زمينه تقريبا در انتهاي جدول دولت قرار داريم. وزارت بهداشتي‌ها حتي براي مراجعه به بيمارستان‌هاي دولتي بايد مشابه مابقي مردم هزينه پرداخت کنند. در مورد پرسنل ما خيلي کوتاهي شده است.

وي گفت: در مجموع در اين باره بايد بگويم که اگر تعرفه‌گذاري خدمات پرستاري مانند ساير مصوبات، منابعش تامين شود، انجام خواهد شد. در غيراينصورت نيز دست روي دست نمي‌گذاريم و حتما به فکر هستيم، چراکه هيچ چيزي ارزشمندتر از نيروي انساني نيست. در عين حال همگان بايد شرايط دولت را بدانند. ما به دنبال آن هستيم که نسبت دريافتي گروه‌هاي غيرپزشکي و پزشکي کاهش يابد اما در همه جاي دنيا هم اينطور نيست که درآمد پزشک و پرستار در يک رابطه خطي قرار داشته باشد.

 

 

شبکه هاي تلويزيوني صداو سيما به اجبار تنها اخبار مثبت از وزارت بهداشت را منعکس کنند. در واقع وزيربهداشت پاي منتقدين را از رسانه ملي کوتاه کرده است.



خلاصه اي از نامه سرگشاده دبيرکل خانه پرستار خطاب به وزيربهداشت:

جناب آقاي دکتر قاضي زاده هاشمي وزير محترم بهداشت و درمان و آموزش پزشکي

با سلام واحترام

پيرو فرمايشات جنابعالي در مراسم روز ماما مبني بر سياسي کردن قضيه پرستاري و اينکه جامعه پرستاري را زورگو، تندرو و فاقد عقلانيت لازم معرفي نموده ايد، ضمن ابراز تاسف از اين نحوه گفتار ، لازم مي دانم جهت تنوير افکار عمومي مردم عزيز و در دفاع از پرستاران مظلوم مطالبي را بشرح زير عرض نمايم:

پرستاري بعنوان گروهي که بيشترين خدمات بهداشتي درماني و مراقبتي را به مردم ارايه مي دهند وعلي رغم تلاش هاي بي شائبه و شبانه روزي ، همواره مورد بي مهري و کم توجهي سيستم حاکم بر وزارت بهداشت قرار گرفته و با عنايت به نفش وتاثير گذاري عميق وگسترده در سير درماني بيمار و فرآيند سلامتي مردم متعجبانه کمترين نقش را در تصميم گيرها، سياست گزاريها و برنامه ريزي هاي در نظام سلامت را داشته اند در نتيجه اين بي توجهي باعث کاهش انگيزه هاي شغلي و بدنيال آن ترک شغل هاي فراوان و تغيير شغل هاي زياد، مهاجرت به خارج از کشور و حتي خانه نشين شدن پرستاران ، فشار بي امان به پرستاران شاغل و مستهلک شدن زودرس پرستاران ناشي از شغل و نهايتاً آسيب و خسارات جبران ناپذير به بيماران و مردم شده است بطوريکه شاخص هاي پرستاري قبلا در حد کشورهاي پيشرفته بوده ولي بعد از 40 سال تعداد تخت به پرستار تغييري ايجاد نشده و هم اکنون در حد کشورهاي عقب افتاده و منطقه هستيم!

آقاي وزير

جامعه پرستاري جزء مظلوم ترين گروهي هستند که علي رغم فشارهاي فراوان ، ظلم ها زياد، تبعيض هاي بي امان و بي عدالتي هاي گسترده به شيوه اي بسيار نجيبانه مشکلاتشان را پي گيري نموده،بطوريکه پس از انتصاب جنابعالي به وزارت 6 ماه صبر کردند تا درجريان مشکلات پرستاري قرار گيريد. بعد از آنکه خبري نشد از طريق مذاکرات و مکاتبات با روساي بيمارستانها دانشگاهها و بعد با ارسال طومار سعي کردند مشکلاتشان رابه مسئولان منعکس نمايند.پرستاري انتظار داشت حداقل در تهيه و تدوين و چگونگي اجراي طرح نظام سلامت نظر اتشان را مي گرفتيد چون پرستاران به عنوان صاحب نظرترين گروه در مورد بيماران مي توانستند بسيار کمک کننده باشند و با توجه به تخصيص بي سابقه بودجه و افزايش تا 400 درصدي تعرفه هاي پزشکي فکر مي کردند حداقل قانون تعرفه گذاري خدمات پرستاري هم به موازات ان اجرايي مي شد، که نکرديد!

وعده داديد تعرفه گذاري را پايلوت کنيد که در حد وعده باقي ماند، قول داديد که 350 خدمت و سپس 250 خدمت را در کنار حدود 7000 خدمت بقيه گروهها در کتاب ارزش نسبي اضافه کنيد که به اين وعده هم عمل نشد و...

آقاي وزير

جامعه پرستاري کشور نااميد از جنابعالي و مسئولين وزارت بهداشت مجبور به نگارش نامه سرگشاده به رئيس جمهور با بيش از 45 هزار امضاء الکترونيکي در خصوص اجراي قانون شد ، با نمايندگان محترم مجلس شوراي اسلامي در بسياري از مناطق کشور مشکلات پرستاري را مطرح نمودند. ولي متاسفانه جنابعالي و مسئولين وزارت به جاي تعامل و گفتگو سعي در خنثي و بي اثر کردن و قانع کردن ديگران پرداختيد.

آيا پرستاران چاره اي به جز اعتراض و تجمع داشتند من نمي دانم آيا اين روند پي گيري زورگيري، تند روي يا سياسي است؟!


سلامت نیوزوزیر بهداشت پرستاران را تندرو و زورگو خطاب کرد!



تعداد بازدید از این مطلب: 198
موضوعات مرتبط: خبر های مهم پرستاری , ,
|
امتیاز مطلب : 10
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2


مطالب مرتبط با این پست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:








http://khp.ir
کمیته پیگیری مطالبات پرستاری استان خراسان بدنبال تجمع 23 آذر پرستاران معترض در سراسر کشور از جمله در مشهد و به دنبال دعوت دفتر محترم رییس جمهور برای پیگیری خواسته های معترضین در آن روز تشکیل گردید . در کمیته خراسان نماینده هایی ازبیمارستان های مختلف شهر مشهد و نیزشهرستان های مختلف استان حضور دارند واین کمیته ها محل تصمیم گیر واعلام خواسته های پرستاران در سطح کشور می باشند .


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود